Lille Arvak uppflyttad! Grytan L-testad

Nu är husses ögonsten, Arvak, uppflyttad till lägreklass! Akta er vad stolta dom är.  Men allt är inte bara triumfer för Iilleman. I går, 8 juli, så kastrerades han på Norsholm så just nu är han lite mörbultad. Han har flera syskon med HD och vi har tre tikar hemma. Blir nog lite lättare för honom kring löpen nu, hoppas vi. Han ska inte användas till avel i vilket fall som helst. Synd på en stilig kille tyckte veterinären:) Och visst är han grann:





Grytan har L-testats hos Östgöta polisen och blev bedömd som lämplig till polishund. De testade henne i samband med en av deras utbildningar och var lite nyfikna på hur en hund som fått höga poäng på nya MT:t betedde sig på L-testet. Grytan var med på noterna i alla prövningar. Jag har inte fårr protokollet ännu men återkommer med mer info när jag har det. Jag kan nämna att hon hoppade in i skramlet (som var gjort av ett stort spirorör - diameter som en agilitytunnel ) ungefär). Alltid lika nyfiken!

Kommentarer
Postat av: Christine & Delta

Ett stort grattis till husse och Arvak till uppflyttningen! Förstår att Grytan klarade L-testet utan problem, ha nu en skön fortsättning på sommaren!!

2008-07-16 @ 13:36:23
URL: http://www.wilsesdelta.se
Postat av: Hanna

Grattis till uppflyttningen!

Här ligger vi lågt i sommar...jobb jobb jobb dygnet runt tyvärr. Hoppas vi ses i höst! :-)



Bronsson börjar bli riktigt gammal, men är fortfarande lika snäll och glad. :-)



Kram!

2008-08-08 @ 23:35:10
URL: http://hannacarolina.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0