Uppflyttade!

image126


Tur att bilden är liten för jag har ett riktigt fånigt smil :)

Nu är vi uppflyttade till elitrapport! Torulf och jag var i Västervik och tävlade 4 maj. Vi började med plats och lydnad vilket var till vår fördel eftersom Grytan varit lite seg på lydnaden de två senaste tävlingarna (misstänker lite skendräktighet). Nu var hon allt annat än seg och vi fick lite pip på fria följet och inkallningen. Återigen fick vi betyg på krypet - det är så skönt att det går åt rätt håll och blir bättre för varje tävling - tack Veronica för all hjälp med att få ordning på mig!  

Uppletandet var ganska svårt - det var redan mycket varmt och torrt med lite svag, oberäknelig vind. Grytan jobbade på och tog sina fyra föremål men inte med den intesitet som hon brukar ha.

Sen for vi ut till rapporten. Vi var bara fyra ekipage, alla från Norrköping, Christine med Wilses Delta i lägre, Bengt med Grytan syster Ginza och Kerstin med Wilses Cito i elit. Vi kallade tävlingen ömsom kennel kamp mellan Äventyrs och Wilses och klubbmästerskap.

Delta gick först men glömde vad hon skulle göra och vände tillbaka till husse på B.station. Inget ovanligt med en debuterande unghund som lilla Delta. Grytan kom sen i full fart (1,55)medan Ginza vände och sprang tillbaka till husse. Cito däremot kom som ett lokomotiv. Oj vad den hunden springer fort! Nästa skick gick också undan, (3.00) men Cito var mycket snabbare tror jag. Det kändes som om första skytten knappt han skjuta förrän nästa smäll kom. Efter en nervös väntan kom Grytan in på fina (3.22) och matte tog glad och stolt emot sin duktiga hund!

Tävlingen slutade med 500p för oss vilket jag är mycket nöjd med. Kerstin & Rolf och Cito tog Cert med 587.50 poäng- GRATTIS!
image127

Kommentarer
Postat av: Hanna

Kul! Grattis! :-)

2008-05-06 @ 13:19:12
URL: http://hannacarolina.wordpress.com
Postat av: Atle

Stort grattis, morsan!

2008-05-06 @ 20:32:42
URL: http://www.hagerev.blogg.se
Postat av: vio

GRATTIS!

2008-05-09 @ 19:59:45
Postat av: Veronica

Hej.
Hittade hit idag, fin hemsida och kul med en blogg :) jag är så stolt över dig och Grytan i lydnaden. Ni gör verkligen framsteg! Kram massor

2008-05-13 @ 12:26:17
Postat av: Annika & Ronnie

Ett litet sent men Stort Grattis till uppflytten! Vad roligt! Nästa år gör vi ett nytt försök att tävla i Filipstad:-)
Grattiskramar från Annika & Ronnie

2008-05-19 @ 10:34:46
URL: http://www.xander.queensies.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0