Planerad parning December

Planerad parning December 2012
Källstugans C-kull

Rapport’s Nitroglycerin
Född 2008-03-27
Äg. A. Talus,Mariestad
e. Molars Dikko
u. Talweg’s Lycka
HD A-A, ED Ua
MH, Korad 545p, elitspår
Nitro kommer ur Rapports mycket resursstarka N-kull. Här finns flertalet mycket högt korade individer och hundar med framstående tävlingsresultat. Kullen har en mycket god hälsa, av 9 individer återfinns en B-C på höfterna, i övrigt är alla fria med tonvikt på A höfter samt att samtliga har ED 0. Kullen har inga allergier eller dyl. Nitro är en balanserad, självsäker hane. Han har stort föremålsintresse och stor arbetsvilja. Utmärkande är hans stora samarbetsvilja. Mycket miljöstark.
Kullsyskon:
Se: Tidigare kullar
http://www.rapports.net/


Källstugans Beyla
S37048/2009
Äg. Elin Gustavsson, Norrköping
Född: 2009-05-07

e. PH Wilse's Asterix
u. KORAD Äventyrs Gry
HD: A-A, ED: UA
MH, Korad 521 poäng
Godkänt inträdesprov FM-hund
Godkänd L-test, lämplig att prövas som polis- samt väktarhund, spår lägre klass
Beyla är en balanserad och trygg tik som har mycket stor samarbetsvilja. Stort föremålsintresse och tyst i arbete. Beyla är mycket miljöstark. Hon kommer ur vår B-kull som alla är aktiva hundar som tävlas i olika grenar. Hälsoläget är bra, alla fria på ED, en har en C-höft. En tik har lite klåda i samband med löp. Två har godkända RPS L-test lämpliga att prövas som polishund. Samtliga har mycket bra spårarbeten. Hundarna i kullen har bra storlek och är ej för stora.

Kullsyskon se Tidigare kullar: http://kallstugan.se/kennel.html
Vi förväntar oss mycket samarbetsvilliga, balanserade valpar med stor social kamplust. Miljöstarka och tystlåtna. Parningen beräknas ske i slutet av december 2012.
Torulf Claesson 0702-147447 & Kerstin Claesson Callahan 0705-199666, 011-87 207

RSS 2.0