Isiga vägar

Här är isigt som bara den på våra grusvägar. Jag och Grytan har varit ute och åkt spark. Det tycker hon är jättekul. Tyvärr har dom sandat nu så nu är det roliga slut...fast det är ju rätt bra när man slirar runt med Volvon!

Vi hade anmält oss till rapport i Karlshamn 7 februari men det är riktigt tomt i kassan plus vi har mycket kvar på lydnaden och vi har inte rikjtigt kunnat träna fys så mycket som planerat på grund av halka och kyla. Torulf och jag hoppas kunna komma ned och hälsa på Arne2 någon gång innnan Grytan ska paras. Hoppas vi hittar en helg som passar!

Vi håller på att "skola in" Asta på husse Mats jobb, ett stall i Söderköping. Om hon kan vara tyst och lugn i hundgården som Torulf byggt vid stallet kan Mats ha med henne till jobbet och då kan hon äntligen flytta hem till sin husse på heltid. Fyra hundar hemma är lite för mycket - särskilt om vi får valpar. För att få till en bra start på hundgårdslivet så tar vi det lite i etapper. Än så länge är mamma Grytan med Asta i hundgården som god förebild och extra trygghet. Grytan älskar det för dom får märgben i hundgården. Enligt henne kan man vara i en hundgård hur länge som helt om man får njuta av märgben...

RSS 2.0