MH B-kullen

Nu har B-kullen gjort sitt MH i Eskilstuna. Dem var jätteduktiga! Lite modigare och nyfiknare än A-kullen men inte lika bra samarbete i avståndslekarna. Allt som allt mycket bra:) Brinna avstod skotten pga att hon har haft öroninflammation och skadat trumhinnan.

Tack alla valpköpare för ert fina engagemang. Alla stannade hela dagen och tittade på varandras hundar trots ruggigt och småregnigt väder. Tack också OG Eskilstuna som grejade ett bra MH och speciellt tack till Stefan Ahlfordt som ställde upp som A-figg med mkt kort varsel!Jussi, Astrid och Bessie


Kjell och Tor

 

Elin och Beyla

Brinna


Och lille Bellman!


Brinna uppflyttad! Grattis!!!!!!!!!!

Nu har Maria och brinna gjort sin tävlingsdebut i Apellklass Västerås 19/9 de fick i hop 252,5 p och kom på 2:a plats. Stort grattis önskar vi alla!


Lilla Bessie (Bestla) friröntgad!

Bessie fick HD B och ED UA! Grattis Astrid! Det känns extra bra att resultatet blev bra efter hennes infektion i julas. Audell kunde inte se några spår av den på röntgenplåtarna.Bessie och én av hennes beskyddare Äventyrs Exodus.

Nu bär det av till Polishunfds SM i Göteborg där vi hejar på lag Östergötland med Mimmi och Humlan, Johan och Yoker samt Niklas och Asterix!Johan och Wilses Wittra förra SM. Wittra är numera pensionerad.

Mimmi och Ullhedens HumlaNiklas och Wilses Asterix!


Brinna röntgad!

Grattis Maria till brinnas fina röntgenresultat! HD A ED UA!!!!!!

 

 


Ingen parning av Grytan i höst

Grytan började löpa i måndags vilket gör att vi inte hinner få varken rötgen eller MH resultat klara från B-kullen. Vi har inte varit på återbesök efter operationen i bogen heller och vet ej hur omkfattande rehab behandlingen blir och om hon kan bli helt återställd. Vi är väldigt sugna att fortsätta med rapporten nu när lydnaden börja funka riktigt bra. Det var väldigt inspirerande att se syster Ginza och alla andra hundar på rapporten i SM. Stort grattis till träningskompisarna från Norrköping Kerstin och Rolf Melin med Wilses Cito fina 2:a plats och Bengt Hansson och Lena Eks 9:onde plats med Äventyrs Ginza. Vi vill också vara med! Fast då måste Grytan vara helt återställd och i så fall får vi jobba på framåtsändandet och inkallningen......


Vi träffade många trevliga hanar på SM som kan tänkas vara aktuella för Grytan i vår eller hösten 2011. De jag tittar lite extra på förnärvarande är Talwegs Malte, Jurrasic LM Dollar, Kvasers Frode, Wilses Allex, Degns Unick (och lite andra Gråmanns hundar).

RSS 2.0