Snart dags för parning!

Grytan laddar upp för sitt löp. Skulle tro att hon kommer att börja om en till två veckor. Hanen har varit bestämd sedan länge, Wilses Asterix. Han är faktiskt här hos oss på pensionatet just den här veckan och han är lika härlig som vanligt. Asterix är en ganska liten och lätt hanne. Han är väldigt glad och social. Den enda gången han går upp i stress är när jag går in till någon annan hund. Det har han svårt att tolerera och protesterar högljutt....annars är han tyst och balanserad i rastgården. Sover som en gris på mornarna när jag öppnar:)

Torulf har halkat och brutit armbågen. Vi får se om han kommer hem med armen i ett stort paket eller hur det blir. Tråkigt eftersom han precis återhämtat sig från en envis infuensa. Känner jag Torulf rätt ska han väl ut och fälla träd innan han fått av gipset.....
 
Lilla Auli återhämtar sig bra efter sin skada. Vi får se om hon ska vara med på MH:t med de andra i vår eller om hon får vänta lite. Röntgen kommer vi att vänta med tills veterinären säger att det är OK att lägga upp henne på bordet. Hon slog höften ur led kraftigt. Förmodligen skadades lite av höftledskålen så vi får se om det överhuvudtaget går att göra en rättvis HD röntgen på henne.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0