Grattis Maria!

Maria Timan och Aska har blivit uppflyttade till Lydnadsklass III samt godkända i högre klass spår samma soliga helg. Bra jobbat!


Maria med Yessie och Aska.

Korning för B-kullen


Tack för en trevlig dag i solen på OG Eskilstuna. Samtliga hundar och förare skötte sig toppen.

Bellman KORAD 433p
Bessie (Bestla) KORAD 433p
Beyla KORAD 521p

Grattis även till Maria Timan och Källstugans Aska som gjorde exteriören och därmed är KORAD 452p.
Beyla kampar med Leif Hjelm. Foto Astrid


Bellman kollar in kälken. Foto AstridBellman hälsar på dumpe. Foto  AstridAstrid och Bessie Foto AstridAska visar att hon har bra mentalitet även  i hemmiljö:) Foto Maria

Mini kennelträff samt MT för B-kullen

Hej alla valpköpare!

 

Nu är det dags att ha en liten träff, 4-6 maj, i Källstugan i samband med B-kullens MT på OG Eskilstuna.  Några kommer redan på fredag kväll och vi äter middag tillsammans. Alla är givetvis också välkommna redan på fredag men meddela gärna så jag lagar lagom med mat:).Sovplatser finns!

På lördag förmiddag samlas vi antingen uppe hos oss eller på klubben beroende på vad folk vill göra. Kanske några vill köra rapport? Lydnad? Jag har ingen instruktör inbokad eftersom vi är så få men vi har fina träningsplaner på Norrköpings BK som vi kan träna på. Framåt EM samlas vi i Källstugan och grillar tillsammans. Hundarna som ska göra MT har blivit kallade redan 07.30 vilket gör att det blir en relativt tidig kväll.

Glöm inte att ta med stamtavla, vaccineringsbevis och medlemskort. Om ni inte har anmält er till exteriören går det kanske att efteranmäla om man har med kontanter.

 

Vi ses snart!

Kerstin


RSS 2.0