Det svänger fort

Rollen som kullens terrorist nr 1 har en ny aktör, nu är det helt klart jennys lilla buse som har den rollen, tur inte Jenny ser honom nu.han är ettrig som f-n, brottar omkull Carlsberg o clinga så det ryker i pälsen på dem, svårt o tro att det var tvärtom för ett par dar sedan, annars ser man stora förändringar, motoriken blir bättre för var dag, nu jagar de varann i full galopp o de klarar svängar o hopp mycket bättre nu , de trivs ute i stora valphagen men igår var det dåligt väder så de fick bara ett pass där. I dag blåser det o pryoeleverna är lediga så jag har de i köket i stället för ute, man går med hasande steg o tittar ned hela tiden, inte de spänstiga lätta steg man annars rör sig med , känner inte igen ynglingen som brukar se på mig i spegeln, nu är där en tunnhårig grådaskig pensio typ med trötta ögon som glor förvirrat på en, det hätr med valpar tar på en tydligen

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, HJÄLP! :)

2013-04-24 @ 17:21:49
Postat av: Erik

he he..verkar vara fullt drag i Källstugan.

2013-04-24 @ 23:16:12
Postat av: Astrid

Ah låter som vi måste komma och rädda Carlsberg snart. Personligen tycker jag det är bra med en lugn kille hemma, har en känsla av att så inte blir fallet;).

2013-04-25 @ 14:31:53
Postat av: Anna o Nitro

Hej!!
Mm det skiftar ju säkerligen i valpliven!!
Dessa individer vill ju jobba!
Hoppas nu att ägarna förvaltar dessa små!! För det behöver dom!! Se till dess kamplust o sociala del!! Lek o brottas ha kul!! Hantera dom redan som valp!! Utsätt dom för miljö!! Och olika höjder o konstiga saker..ju mer desto bättre!!lycka till nu alla köpare!! Ses på lägret! Då ska jag drilla er!!! 😊😍med hjärtat!!

2013-04-29 @ 23:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0